Fitgirls Abonelik İptali

Akıllı telefonlardan video izlemeye olanak tanıyan Fitgirls, günümüzde birçok kişi tarafından kullanılan bir sistemdir. Şu anlık Vodafone kullanıcılarını kapsadığı için, Vodafone Fitgirls abonelik iptali ve Fitgirls para iadesi alma nasıl yapılır birçok kişi tarafından incelenir.

Eğer platformun verdiği hizmetlerden artık yararlanmak istemiyorsanız ya da eskisi gibi yoğun kullanamıyorsanız, yapmanız gerekenler oldukça basittir. Üyelik iptali için sadece telefonunuzdan bir SMS göndermeniz gerekir.

Ardından Fitgirls Vodafone şikayet isteğiniz hemen işleme alınacaktır. Eğer teyit etmek isterseniz sisteme giriş yapıp, yapamadığınızı deneyebilir ya da Vodafone ile iletişim kurarak, ayrıntılı bilgi talep edebilirsiniz. Burada hatırlamanız gereken, uygulamayı kullanmama veya silmenin, aylık abonelik ücretini kaldırmadığıdır.

Bu sıkça yapılan bir hata olduğu için, büyük bir özen gösterilmelidir. Dolayısıyla aboneliğin artık olmadığından emin olup, ardından silmeniz şarttır.

Fitgirls Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Günümüzde dijital ortamlarda çok sayıda abonelik vardır ve bunların hepsi farklı iptal kurallarına sahiptir. Aylık abonelik ücreti 66 Tl olan bu servise bir çok kişi istemeden abone oluyor. Her ne kadar bu durum kullanıcıların aklını karıştırabilse de, aslında yapılması gereken oldukça kolaydır. Zira bu tıpkı üyelik açmak gibi, en temel işlemler arasında girer.

Eğer Fitgirls abonesi olmuş veya olduğunuza dair mesaj almışsanız, nasıl iptal edebileceğiniz hakkında endişelenmeniz gerekmez. Fitgirls iptal etmek için iptal fitgirls yazarak, 1240’a SMS yollamanız gerekir. Ardından aboneliğiniz sonlanır.

Ancak başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra iptal edilmediğini fark ederseniz, Vodafone ile irtibata geçerek destek almanız gerekir. Ardından bu soruna bir çözüm getirilebilir. Bilmeniz gereken kısımlardan biri de abonelik ücreti iadesi yapılmamaktadır.

Fitgirls abonelik ne demek?

Fitgirls.mobi internet sitesinde bulunan spor içerikli videoları izleyebilmenize yarayan servistir. Bir çok kişi yanlışlıkla abone olmaktadır.

Fitgirls Müşteri Hizmetleri Numarası

Fitgirls ana sayfası incelendiğinde, müşteri hizmetlerine dair bir bilgi yer almadığı için kullanıcılar ne yapmaları gerektiği hakkında endişeli olabilmektedir. Ancak bahsettiğimiz üzere bu sistem, Vodafone aboneleri için geçerlidir.

Dolayısıyla herhangi bir problem yaşamışsanız, Fitgirls müşteri hizmetleri için Vodafone çağrı merkezi olan 542 veya 0850 542 0 542 üzerinden Fitgirls aboneliği iptal etme talebinizle irtibat kurabilirsiniz.

FitGirls abone miyim?

Fitgirls aboneliği sadece Vodafone müşterileri için geçerlidir, Fitgirls abonelik sorgulama işlemi için Vodafone Yanımda uygulamasını indirip Tobi asistana “aboneliklerim” yazınız. Eğer Fitgirls aboneliğiniz mevcutsa bu alanda ücret ve diğer detayları görebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Türkiye Slot Siteleri