Gameland Üyelik İptali

Aylık ücretlendirilen bir servis olan Gameland üyelik iptali ve Gameland para iadesi için rehber içerik hazırladık. Gameland Ülkemizde birçok insan tarafından daha eğlenceli vakit geçirmek için kullanılmaktadır. Ancak bir süre sonra Gameland nasıl iptal edilir sorusu da, birçok kişinin sorduğu sorulardan biri olur.

Zira günlük hayatın yoğunluğu ve işler, her zaman oyun oynamaya fırsat vermez. Dolayısıyla insanlar çok kullanamadığı bir servise para vermek istemeyeceği için, ne yapması gerektiğini düşünmeye başlar. Eğer iptal talebinde bulunmazsanız, seçtiğiniz paket normal bir şekilde ücretlendirilmeye devam eder.

Bunun için tek yapmanız gereken telefonunuz ile bir SMS yollamadır. Şayet iptal gameland yazarak, 3544’e gönderirseniz, abonelik iptal edilebilir. Ayrıca firmayla iletişime geçerek ya da mail yollayarak da çözüm bulmanız olasıdır.

Gameland Üyelik İptali Nereden Yapılır?

Günümüzde üyelik ve abonelik sistemine sahip olan platformların çoğu bir üyelik iptali seçeneği sunar. Zira bu tüketicilerin temel hakları arasındadır. Birçok sebepten dolayı insanlar, artık aboneliğinin var olmamasını tercih edebilir.

  • Gameland üyelik silme işlemini yapmak için öncelikle www.gameland.com.tr web sitesine girin.
  • Üyelik bilgilerinizle giriş yapın,
  • “Hesabım” menüsüne tıklayın,
  • En alt tarafta bulunan üyeliğimi sil seçeneğine tıklayın.

Android cihaz üzerinden satın alım yaptıysanız Google Play Store’a girin sol üst tarafta bulunan “Aboneliklerim” alanına tıklayın. Burada bulunan Gameland seçeneğine tıklayarak aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Gameland Abonelik İptali Iphone

Iphone cihaz kullanan ve uygulama içi satın alma yoluyla Gameland aboneliği alanlar iptal işlemini gerçekleştirebilir. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayınız.

  1. Cihazınızda “Ayarlar” sayfasına girin,
  2. En üst tarafta bulunan “Apple Kimliğinize” tıklayın,
  3. Itunes alanına tıklayın,
  4. Apple Kimliğimi Görüntüle sekmesine tıklayın,
  5. Abonelikler alanına gelin ve Gameland uygulamasını bulun,
  6. Son olarak “Aboneliği İptal Et” seçeneğine tıklayın.

SMS İle Gameland Abonelik İptali

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcıları iptal gameland yazıp 3544’e kısa mesaj atarak abonelik iptalini gerçekleştirebilir.

Her platformda bu işlemler farklıdır. Bu bakımdan Gameland aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız, bahsettiğimiz şekilde telefondan sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirmeniz mümkündür. Onayı almanız sonrasında arzu ederseniz müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir, bunu teyit ettirebilirsiniz.

Gameland Üyelik İptali Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

Günümüzde birçok kullanıcı Gameland abonelik nasıl iptal edilir sorusuna bakmadan, oyunu silmenin yeterli geleceğini düşünür. Zira çoğu kişide artık oyun cihazda yoksa ücretlendirmenin de yapılmayacağı görüşü vardır.

Ancak bunların ikisi tamamen farklı iki kavramdır. Bu sebeple oyunu silmeniz, aboneliğinizi hiçbir şekilde iptal ettirmez ve otomatik bir şekilde ücretlendirme devam eder. Dolayısıyla öncelikle SMS yoluyla silmeniz, ardından da cihazınızdan kaldırmanız gerekir.

Ayrıca abonelik olmayınca, platformun hizmetlerinden de yararlanamayabileceğinizi bilmeniz gerekir. Dolayısıyla abonelik iptali üzerine emin olmanız önerilir.

Gameland İletişim

Mağaza Telefon Numarası: 0312 502 10 62

Mail Adresi: info@gameland.com.tr

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Türkiye Slot Siteleri