Türk Telekom SIM Menü Servisi Abonelik İptali

Türk Telekom’a ait olan SIM Menü servisinde yer alan, Türk Telekom sim menü servisi abonelik iptali nasıl yapılır? Pek çok eğlenceli ve güzel içerikler sayesinde iyi vakit geçirme imkânı sunan servislere bir çok kişi istemeden abone olmaktadır. Bu servis hizmeti farklı paketlerden oluşmakta ve aboneler Turk Telekom SIM menü servisi ile istediği başlıkta olan menüleri tercih edebilmektedirler.

Türk Telekom SIM menü servisi içerisinde; haberler, spor, şans oyunları, ekonomi haberleri, fal ve benzeri pek çok konuda olan başlıklar yer almaktadır. Türk Telekom SIM menü aboneliği, bütün akıllı cep telefonlarında kullanılabilmektedir.

SIM menüye, telefon ayarlarında yer alan uygulamalar kısmından ulaşılabilmektedir. Bu menüde yer alan kategorilerin bazılarına ulaşabilmek için abonelik şartı aranmakta olup, bu abonelik ücreti aylık olarak Türk Telekom faturalarına yansıtılmaktadır. Türk Telekom SIM menü servisi abonelikleri ücretleri, satın alınmak istenen başlığa göre farklı fiyatlar içermektedir.

Türk Telekom SIM Menü Servisi Abonesi Nasıl Olunur?

Türk Telekom SIM menü servisi hizmetlerinden tam olarak yararlanabilmek için abonelik şartı aranmaktadır. Türk Telekom SIM menüden sadece Türk Telekom müşterileri yararlanabilmektedirler. Bu nedenle SIM menü hizmetinden yararlanabilmek için Türk Telekom’ a başvuru yapılması gerekmektedir.

Türk Telekom müşterileri; çağrı merkezlerinden, Türk Telekom’a ait olan resmi internet sitesi üzerinden ya da Türk Telekom şubelerinden SIM Menü Servisi için kolaylıkla başvurularını yapabilmektedirler. Yapılan başvuru sonucunda Türk Telekom SIM Menü akıllı telefonlara tanımlanmakta ve uygulamanın kullanılmasına hemen başlanabilmektedir.

NOT: 9222 Türk Telekom Sim Menü servis üyeliği iptal edilmezse aylık olarak otomatik olarak yenilenir ve sizden ücret alınır.

Türk Telekom SIM Menü Servisi Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

Türk Telekom’a ait olan SIM menü aboneliklerinin ücretleri, iptal edilmedikleri süre boyunca her ay otomatik olarak Türk Telekom faturalarına yansıtılmaktadır. Aynı zamanda oluşturulan bu aboneliği, istenildiği zaman iptal etme imkânı da her zaman bulunmaktadır. Türk Telekom SIM menü servisi iptal etme için Türk Telekom’a ait olan 9222 numarasına, kısa mesaj atmanız yeterli olmaktadır.

Hangi servise abone olduysanız servisin adını yazıp 9222’ye kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Servis adı abone olduğunuza dair gelen mesajın içerisinde yazmaktadır.

Iphone Türk Telekom Sim Menü Abonelik İptali

IOS işletim sistemli cihaz kullanan Türk Telekom müşterileri kolaylıkla abonelik iptalini gerçekleştirebilir. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.

  1. Telefonunuzda “Ayarlar” bölümüne girin,
  2. Telefon sekmesine tıklayın,
  3. “Sim Uygulamaları” menüsüne tıklayın,
  4. Karşınıza açılan bölümde “Sim Menü” alanına tıklayarak aktif aboneliklerinizi görebilir ve iptal edebilirsiniz.

Bu işlemleri yaptığınız halde sim menü servisi karşınıza çıkmaya devam ediyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 1 444

2 Yorumlar
  1. Demet ozkan diyor

    Androidlerde bu iptal mumkun değil ve bu da faturanızin şişmesine yol açıyor. Tuerk Telekom’u da, KVVK bilgilerime ulaşımı sağlayan Oppo’yu da şikayet edecek, paramın iadesini talep edeceğim.

  2. Erhan diyor

    Boyle sacma birseyi niye koyup borca sokuyorsunuz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Türkiye Slot Siteleri